Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom Kežmarok,komerčný objekt 8038 m2,zastavaná plocha 2 986 m2,

Interné ID: JJ 219
Ulica: Slavkovská
Obec: Kežmarok
Okres: Kežmarok
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Iné
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

TOP – CITY v Kežmarku na Slavkovskej ulici  ponúka na prenájom priemyselný objekt  s celkovou  výmerou parciel  8038 m2  z toho zastavaná plocha 2 986 m2 ,( pozostávajúca  z výrobných hál  a ostatných priľahlých objektov  a kancelárií, šatní, spŕch a sociálnych zariadení )  a  nezastavaná plocha ( veľká odstavná plocha) 5 052 m2. Hala má oceľový skelet  s murovanú   konštrukciu z tehál a manipulačnou výškou 6700 mm. Strecha je z oceľových väzníkov  ,strešná konštrukcia je zateplená. Podlahy sú betónové. Všetky inžinierske siete  (voda, plyn ,kanalizácia  elektrika s novou trafostanicou s RK 100 KW ) sú k dispozícií no je nutná ich kompletná rekonštrukcia .Na parkovaciu plochu je bezproblémový prístup nákladnou technikou. V rámci územného plánu je táto lokalita definovaná ako priemyselná zóna a  objekt je možne rekonštruovať  alebo nahradiť novým . V okolí budovy sa nachádzajú výrobné haly, nákupné centrum, čerpacia stanica , škola a autobusová a vlaková stanica. Celý objekt je možné prispôsobiť nájomcovi podľa požadovaných potrieb. Majiteľ po dohode je ochotný objekt zrekonštruovať ,alebo si nový nájomca zrekonštruuje objekt sám a cena nájmu bude upravená  na základe vynaložených prostriedkov.
V prípade potreby je priestor na vybudovanie nového objektu na voľnej ploche. Celková cena na prenájom DOHODOU.Viacej sa o uvedenej ponuke dozviete na tel.čísle 0907 691776,alebo na jagersky@topcity.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
2986 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti